"Be the best you can be!"

Welkom op de website van PosiTri

Wij leven in een wereld die soms hectisch kan zijn en waar veel van ons wordt gevraagd. Wij vragen ook vaak (te) veel van ons zelf.
Hierdoor of door andere oorzaken willen wij de balans binnen ons zelf en/of met onze omgeving nog wel eens verliezen.
Bewegen is volgens de filosofie van PosiTri de manier om weer in balans te komen. En om figuurlijk en vooral ook letterlijk weer in beweging te komen of te blijven.
Samen worden de doelen duidelijk en haalbaar gemaakt om deze vervolgens op een sportieve manier te realiseren.

Wij staan voor je klaar, je bent van harte welkom!

Persoonlijk – Positief – Potentie

  • Persoonlijk: Iedereen is uniek en heeft zijn eigen-aardigheden.
  • Positief: Een half leeg glas is ook half vol.
  • Potentie: Uitgaan van je mogelijkheden binnen je onmogelijkheden.

Doelstelling

De doelstellingen van PosiTri is, het in beweging brengen van mensen.
Dit doen wij doormiddel van coaching en training op maat, waarbij het bewegen centraal staat. Door de persoonlijke benadering, schept PosiTri de mogelijkheid om balans te vinden. Balans tussen lichaam en geest, hierdoor wordt je functioneren geoptimaliseerd. Ook ontstaat hierdoor een balans tussen jezelf, je doel en je omgeving, welke een niet te onderschatten factor is bij het behalen van je doelen.

Naast persoonlijke begeleiding, organiseert PosiTri sportieve evenementen, clinic's en workshops. Hiermee willen wij de ideale omstandigheden creëren, om mensen de gelegenheid te bieden om hun (sportieve) doelen kunnen bepalen en te behalen.

Over het logo van PosiTri


Onze bedrijfsnaam is opgebouwd uit twee delen. Posi staat voor onze Positieve benadering vanuit een balans tussen ruimte voor ontspanning en plezier, en serieus aan de slag gaan met de kleine en grote uitdagingen in het leven.
Tri staat voor meerdere dingen en aangezien wij uit de Triathlon sport komen is dat natuurlijk een voor de hand liggende verklaring.
Deze Tri staat echter ook voor Triskelion en dat is het teken in de O van PosiTri. Dit is een oud Keltisch teken en bestaat uit drie “benen” in een doorgaande beweging. Dit staat dan ook voor: actie, ontwikkeling en vooruitgang.
Het mooie van dit teken is dat het voor iedereen een persoonlijk betekenis en waarde kan hebben zoals: Geloof, hoop en liefde. Heden, verleden en toekomst. Vader, moeder en kind. Etc.
Voor PosiTri staan de drie “benen” voor de ontwikkeling van: lichaam, geest en ziel.

Coaches & Trainers van PosiTri

Merijn Schuurman: Eigenaar, Trainer, Coach, Running Therapeut, Organisator

Tjardo Visser: Trainer, Organisator

PosiTri is een dynamisch bedrijf en vol in ontwikkeling. Daardoor zijn wij altijd op zoek naar goede coaches en trainers om haar team te versterken.
Spreekt de visie en doelstelling van PosiTri je aan? Beschik je over de juiste diploma's en of ervaring? En zit je vol ideeën en ambitie?
Mail dan naar info@PosiTri.nl en wellicht werken wij straks wel samen…
Wat is jouw motivatie om mensen in beweging te brengen…? Wij zien uit naar je reactie!
Werken bij PosiTri is op dit moment alleen mogelijk op freelance/project basis.

Opleidingen van de coaches & trainers binnen PosiTri:


Evenementenkalender